Zoi en Jazz

IMG_6054.jpg

(See english below)

Two sisters with a passion…

Dat klinkt veel belovend, maar wie zijn wij nou eigenlijk?

Wij zijn Zoï en Jazz, twee zusjes van 24 en 23 jaar oud en wonen in Amsterdam. Wij zijn gek op sporten, experimenteren met gezond eten en de wereld ontdekken. Mooie mix toch? Dat zorgt ervoor dat wij samen BodyPump lesjes geven, heel wat afbakken en koken en dit het liefst doen op de mooiste plekken van de wereld. 

Laat je door ons, twee healthy sisters, motiveren, inspireren en uitdagen om gezonde choices te maken. Onze gezamenlijke passie voor een 'healthy lifestyle' delen wij graag met jullie via onze website Choisis. Daarnaast lijkt het ons te gek om jouw collega’s/vrienden/familie uit te dagen voor een sportlesje! 

Nieuwsgierig? Check onze website & insta.

Liefs, 

Zoï & Jazz


Two sisters with a passion…

That sounds promising, but let’s start with introducing ourselves.

We are Zoï and Jazz, two sisters from 25 and 23, living in Amsterdam. We love sports, experimenting with healthy food and exploring the world. Considering these passions, we are very grateful to give weekly BodyPump classes, creating and testing our own recipes, especially when visiting the world’s most beautiful places. 

Let us, two healthy sisters, inspire, motivate and challenge you to make healthy choices. 

We would love to share our passion for a ‘healthy lifestyle’ with you via our website Choisis. 

Next to that, we would really like to challenge you and your colleagues/friends/family for a class of BodyPump, High Intensity or Bootcamp! 

Curious? Check out our website and Instagram. 

See you soon!

Zoï & Jazz