Marie-José

9060EDCF-79A1-4724-8018-4E5936B8F258.jpg

Mijn naam is Marie-José Geurs-van Geffen en studeerde de 5000 jaar oude yogafilosofie van Patanjali aan de yogaschool van Ron van der Post. Deze school is geregistreerd bij het Chandigarh Brahmrishi Yoga Training College in India, een onderdeel van de Punjab University van Jaipur. 
Klinkt interessant (en dat is het zéker) maar eigenlijk leerde ik via deze weg voluit en met focus te leven in plaats van in angst. Aardige bijkomstigheid: al mijn allergiën verdwenen en ik voel me, al word ik iedere dag ouder, steeds jonger! 

Van nature ben ik enthousiast, optimistisch, empatisch. Dit neem ik mee in de yogales. Graag ‘tune ik in’ en pas mijn les aan de groep aan. Op een nonchalante wijze en met een glimlach bereik ik datgene waarnaar jij op zoek bent: nóg meer teamspirit, targets bereiken zonder afgeleid te worden door bijzaken..je collega ‘open ontvangen’ dus zonder vooroordeel. Yoga werkt!