Leontine

In 2010 is mijn yogapad begonnen. En in 2014 ben ik aan mijn eerste opleiding begonnen, een yin opleiding bij Johan Noorloos. Na deze opleiding volgden er nog andere opleidingen zoals een hatha opleiding, aerial yoga, aerial restorative, kinderyoga, restorative yoga en yin medicine.

Ik krijg veel mensen in mijn lessen met burnout klachten en ook via prive sessies. Ik heb het zelf mogen ervaren wat het is om oververmoeid te zijn en het contact met je lichaam te verliezen. Niet meer goed te kunnen voelen. Door vooral yin yoga heb ik dit weer terug gevonden. Voor mij is yin yoga en restorative yoga dan ook een hele mooie manier om weer terug te komen in je lichaam en ook je lichaam weer te helen.

 Want met yin kun je ook echt je lichaam helen en dit gaat verder dan alleen maar het stretchen van het bindweefsel.

 

Naast de yoga en het organiseren van de yogareizen heb ik nog een passie en dat zijn essentiële oliën. De kracht van moeder natuur die ons leven op vele manieren een stuk aangenamer maakt. Ik organiseer maandelijks aroma yoga workshops en met yogacoaching gebruik ik de oliën samen met yoga.